Međunarodni transport

Express One d.o.o. kao deo Austrijske pošte ima mogućnost da za svoje klijente obavlja usluge transporta na međunarodnom nivou.

Da bi se postigla veća konkurentnost na tržištu Evrope i Crne Gore, neophodna su fleksibilna transportna rješenja којa će zadovoljiti specifične zahtjeve klijenata. Zbog svega toga, Austrijska pošta i Express One d.o.o, su postali deo Eurodis mreže čiji je cilj optimalna paketna dostava od vrata do vrata na većem djelu teritorije Evrope.

Evropa

Kao deo Eurodis mreže, Express One d.o.o. je u mogućnosti da za svoje klijente preuzme pošiljke iz sledećih zemalja:
Nemačka, Velika Britanija, Irska, Francuska, Španija, Portugal, Austrija, Holandija, Belgija, Luksemburg, Slovačka, Mađarska i Švajcarska i da ih isporuči na željenu adresu, bilo u Crnoj Gori ili na teritoriji većeg broja zemalja Evrope.

Balkan

Takođe, u okviru projekta Balkan Network u prilici smo da izvršimo preuzimanje i isporuku pošiljaka na teritoriji zemalja u okruženju – Srbija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Slovenija kao i da klijentima ponudimo uslugu uvoznog i izvoznog carinjenja kako u Podgorici, tako i u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Skoplju.