O nama

Kompanija Express One d.o.o osnovana je 2005. godine u Podgorici pod imenom City Express kao prva privatna kompanija koja se bavi kurirskom dostavom pošiljaka. Od juna 2021. godine kompanija mijenja ime u Express One.
Express One zauzima mjesto lidera za dostavu pošiljaka po principu „od vrata do vrata za 24 sata“ i uspješno posluje na cijeloj teritoriji Crne Gore.

Svojim poslovanjem Express One je omogućio korisnicima kurirskog servisa na tržištu Crne Gore brzo, jednostavno i ekonomično rješenje kako u segmentu dostave pošiljaka poslovnim, tako i fizičkim licima.

Od novembra 2007. godine, kompanija prelazi u vlasništvo Austrijske pošte, divizije za pakete i logistiku. Kvalitet usluge, tačnost i pouzdanost podigli smo na najviši nivo kompletnom automatizacijom svih sektora kompanije. Preko 98% preuzetih pošiljka za 24 h bude na svojim adresama. Logistički softver, elektronsko praćenje pošiljaka u realnom vremenu i automatizovan proces sortiranja paketa daju nam pravo da sa ponosom stojimo iza naše parole „vaši paketi u sigurnim rukama“!

Međunarodno iskustvo, mlad i energičan tim zaposlenih, snažna IT infrastruktura i dugogodišnja tradicija vlasnika osiguravaju nam ispunjenje očekivanja klijenata. Najviši standardi su imperativ naše kompanije. Težimo ka inovacijama, posvećeni smo napretku i održavanju povjerenja naših klijenata na najvišem nivou.

Express One svojim znanjem i iskustvom podržava poslovanje svojih klijenata i pruža širok spektar usluga kompanijama sa najraznovrsnijim potrebama. Težimo da pratimo savremene svjetske trendove i dodajemo svoj inovativni pristup poslovanju a samim tim podižemo kvalitet i nivo poslovanja svojih klijenata.