Novi web sajt

Poštovani korisnici,

zadovoljstvo nam je da vam predstavimo novi, redizajnirani Express One web sajt.

Dinamično tržište i novi poslovni izazovi zahtevaju konstantno prilagođavanje i nove tehnologije. Express One se trudi da ide u korak sa vremenom i konstantno radimo na modernizaciji opreme i usluga. Naš novi web sajt omogućuje bolju preglednost usluga koje nudimo, kao i pregled aktuelnosti u vezi poslovanja. Želja nam je da našim korisnicima omogućimo brz i jednostavan pregled sajta kao i pronalaženje željenih informacija, kako na personalnim računarima tako i na tabletima i mobilnim telefonima.

Za sve klijente koji koriste naše usluge omogućeno je i praćenje pošiljaka u realnom vremenu, gde možete u svakom trenutku saznati gdje se nalazi Vaš paket.

Vaš Express One

Organizacija rada za prvomajske praznike

Poštovani klijenti,

U nastavku je organizacija rada u Express One-u za 1. Maj.

  • 30. april 2020. godine (četvrtak) – nema preuzimanja, radimo isporuke.
  • 01. maj 2020. godine (petak) – nema preuzimanja, radimo isporuke na teritoriji Podgorice, Nikšića, Cetinja i Herceg Novog.
  • 04. maj 2020. godine (ponedeljak) – nastavljamo redovno sa preuzimanjima i isporukama.

Vaš Express One

Obavještenje – COVID-19

Poštovani korisnici,

kako se situacija uzrokovana koronavirusom (COVID-19) brzo razvija, želimo da vas uvjerimo da svi u Express One-u činimo sve što je moguće da zaposleni i korisnici budu bezbjedni.

Sledeći uputstva Vlade i Svjetske zdravstvene organizacije, nastavljamo sa sprovođenjem svih bezbjednosnih mjera koje će pomoći da se obuzda širenje COVID-19.

Sigurnost naših zaposlenih i korisnika stavljamo na prvo mjesto i preduzeli smo brojne preventivne mere u sklopu samog procesa rada.

Naša usluga nastavlja da se obavlja kao i obično, osim ako ne bude ograničena vladinim mjerama. Informacije o datumima isporuke i lokacijama na koje bi eventualno uticala biće objavljeni na našem zvaničnom sajtu.

Tokom ovog teškog perioda dostavljajući proizvode označene kao važne za stanovništvo i privredu u ovom trenutku, nastavljamo da odgovorno ispunjavamo našu poslovnu misiju i da vam ponosno služimo, imajte na umu da su vaša sigurnost i sigurnost naših zaposlenih i dalje naš glavni prioritet.

Vaš Express One