Isporuka od vrata do vrata

Isporuka danas za sjutra

Podrazumijeva standardnu uslugu Express One-a kod koje se za cijenu naznačene usluge iz važećeg cjenovnika vrši preuzimanje pošiljke od strane kurira EO (uz prethodno pozivanje broja call centra EO ili putem e-maila), gdje se pored preuzimanja pošiljke na adresi pošiljaoca finalizuje popunjavanje naloga pošiljaoca/nalogodavca, zatim transport pošiljke do odredišta i uručenje ne kasnije od 24 sata od sata preuzimanja iste.

Usluga danas za danas

Podrazumeva specijalnu uslugu Express One-a kod koje se prethodno ugovaraju svi logističko & komercijalni uslovi. Usluga danas za danas se pruža klijentima ali zbog svojih specifičnosti ista podrazumeva pozivanje lokalnog agenta prodaje ili agenta za cargo pošiljke sa kojima se i ugovara.

Isporuka subotom

Podrazumijeva standardnu uslugu dostave u Crnoj Gori (užih i širih gradskih zona) ali kao dodatnu uslugu za sve isporuke pošiljki koje idu na odredišta koja nemaju subotom redovnu liniju za dostavu Express One-a.

Pokrivenost cele teritorije Crne Gore

Podrazumijeva standardnu Express One uslugu preuzimanja i dostave pošiljaka na cijeloj teritoriji Crne Gore.

Mogućnost definisanja ustaljenih vrjemena preuzimanja

Podrazumeva ugovorenu uslugu gde se Express One na zahtev klijenta obavezuje da će u određeno vrjeme izvršiti redovno preuzimanje pošiljki na mestu/mestima koje je prethodno isto ugovoreno. Ugovaranje ove usluge se vrši sa loklanim agentom prodaje ili agentom za cargo pošiljke EO.


Za dodatna pitanja, možete se obratiti na naše telefone ili e-mailom na adresu backoffice@expressone.me.